Despre noi

Teren de vanzare, anunturi gratuite cu terenuri de vanzare Bine aţi venit pe saitul nostru, www.terendevanzare.com. Noi am creat acest sait in 2005; de-a lungul timpului am găzduit peste 40.000 anunţuri imobiliare gratuite dedicate numai terenurilor.

Noi am văzut că în piaţa online a anunţurilor imobiliare nu există un sait dedicat doar terenurilor. De aceea am creat acest sait.

Postarea anunturilor este gratuita. Nu este nevoie de înregistrarea ca utilizator pentru a posta un anunţ. De aceea, vă rugăm să nu abuzaţi de această libertate.

Orice anunţ poate contine şi o imagine. Dacă anunţul este postat de un utilizator înregistrat, aceast anunt poate contine mai multe imagini şi, în plus, poate conţine şi coordonatele GPS ale terenului. Astfel că, putem afişa o hartă Google cu terenul dumneavoastră.În căutări, anunţurile postate de către utilizatori înregistraţi vor afişate primele, înaintea celor postate de vizitatori care nu sunt inregistraţi.


În curând vom avea şi anunţuri plătite pentru o promovare mai eficientă.

Aşa cum puteţi citi şi pe blogul nostru, am adăugat câteva noi facilităţi saitului nostru. Astfel că, acum, un anunţ poate contine si alte detalii despre un teren care trebuie vândut: denumire lot, acte, avize, utilităţi afisate distinct faţă de descriere teren, filmuleţ Youtube sau hartă Google a terenului. Toate acestea pentru utliizatorii înregistraţi pe site.

 

Vă mulţumim!

Vă aşteptăm să vizitaţi saitul nostru şi să publicaţi anunţuri gratuite cu terenuri de vânzare.

 

Vă mulţumim!